h1

mcm mne nk remeber n0ta yg bnyak dlm masa stu malam ????

April 27, 2011

mcm mne nk remeber n0ta yg bnyak dlm masa stu malam ????

Answer here

Advertisements
h1

Mencipta Masa Depan | iluvislam.com + discover the beauty of islam

April 21, 2011

Mencipta Masa Depan | iluvislam.com + discover the beauty of islam.

h1

Belahan Cahaya Subuh | iluvislam.com + discover the beauty of islam

April 20, 2011

Belahan Cahaya Subuh | iluvislam.com + discover the beauty of islam.

h1

Saat Rindu Berbisik | iluvislam.com + discover the beauty of islam

April 20, 2011

Saat Rindu Berbisik | iluvislam.com + discover the beauty of islam.

h1

:: KENALI DIRI INI ::

April 19, 2011

al0HA !!!!! hehehe..entry kali ni Cho Mel just nk pr0mote k0rg my bl0g kt bl0gsp0t je..huhu…bl0g ni dh lme x update sbnrnye …p klau anda smua nk tau serba sdikit tntg hal yg brlaku in my life ..mcm mne prjalanan hidup insan yang brnama FARHA BINTI ABDUL HAMID ni..b0leh la pg pd link ini …. http://waytowardsajourney.blogspot.com/ jgn lupe !!!! be my FOLLOWER ok ^_^ … kpada student2 yang membace …ape yg baek bleh jdkan panduan 0k ?? klik~klik …

ni bl0g latest cikgu .. ^_^

ni bl0g yg lme punye ...

s0 ??? c0me n visit  

saya yang menulis :: FARHA ::

h1

:: suke – suki di UPM ::

April 18, 2011

4.gif

0k semua !!!!! entry kali ni sye cume nk cte cket2 suke suki selama satu tahun brada di UPM ………. waaa………  terus terang .. sye x dpt nafikan … univerct mmg salah satu tmpat utk kite timba ilmu … bukan hnye kite bljar tentng k0s yg kite amek 2 sje..tp byk lg prkara2 laen jgk yg kite bljar ..such as.. h0w to comunicate wit pe0ple..cmne nk ciapkan satu krts kerja ..cmne nk uruskan sesuatu 0rganisasi n mcm2 lg…selain dr 2… spnjg kite bljr tu .. byk jge la pnglaman2 bru yg akn kite per0lehi …s0  sye p0n xnk ckp byk kt cni… k0rg smua leh la tgk s0me picture yg i upl0ad utk anda smua tahu yg betape BESTTTTTTTT nya masuk UPM !!!

saya yang menulis :: FARHA :: 

h1

MARI BELAJAR ^_^

April 8, 2011

Salam semua … ^_^ .. untuk permulaan saya memperkenalkan diri yang cute ini hehehe … nama diberi FARHA BINTI ABDUL HAMID … masih lagi menuntut di Universiti Putra Malaysia. Mengambil kos Bac.Pendidikan Sains Rumah Tangga dan sekarang berada pada tahun pertama semester kedua. Blog ini pula merupakan salah satu daripada tugasan yang harus disiapkan pada semester ini. Agak susah tetapi menyeronokkan jugak..huhu..seronok tapi letih..letih tapi puas..hehehe..itulah namenye kehidupan seorang pelajar..kalau x ade asgnmnt..x nmenye student kan..huhu..jd..keep FIGHTING !!! … please supp0rt me ok .. (n_n) … tata ..

 saya yang menulis .. ~ FARHA~